Fina julklappar

Dessa fina julklappar önskar jag mig bl.a.
Inspirerande till kärleken på ngt vis, bok med insikt om kärleken, lyckan och meningen med livet (vad smart boken heter så),  "Hot Lips" från Kosta Boda (kanske jag kommer att få kyssas lite mer nästa år?), Sexig necessär "Hollywood" från Make Up Store (där i kan jag lägga mina sminkborstar, de jag använder för att göra mig fin till who ever I'm going to meet) Mysiga kängor från Ugg "Greenfield" så man kan gå romantiska promenader i snön utan att frysa (mysa utan att frysa),

Övergiven

Så igår bestämde min kära snälla vän, att han inte vill ha kontakt med mig mer, så kan det gå. Blev ledsen, men men.
Vi har strulat 2-3 ggr, jag vet man ska inte strula med sina vänner, vi har inte haft sex iaf och det är väl det han vill. Men han vet hur det ligger till. Jag vill inte ha sex när det är något oseriöst. Han vill inte ha ett förhållande och jag är inte kär i honom.
Men anledning till att han inte vill ha kontakt med mig är att vi har bråkat ihjäl oss angående en åsikt som vi är totalt oense om. Jag är rent ut sagt förbannad gällande det. Förstår inte hur någon kan vara så gammalmodig när det kommer till kvinnor. Kan tyvärr inte förklara vad det gäller nu. Kanske längre fram.
Iaf det är väldigt tråkigt att vi inte kan umgås, får inte ens träffa han för att lämna min julklapp till honom =(
Life goes on...

Jullovsextra


Home sweet home

Så då var terminen slut och jag fick reda på att jag inte klarat det svåraste provet. Inte långt därifrån, men ändå. Det betyder att jag måste sitta och plugga hela julen. För det var inte ett lätt prov =(
Packar kläder jag ska ha med mig till hemstaden, vilket ger mig ångest eftersom jag har ju ingen aning om vad jag kommer att vilja ha på mig om två veckor. Jobbigt värre!
Min snälla vän vill att jag sover över hos honom idag till i morgon, han säger att han ska följa mig till centralen i morgon bitti för att säga hejdå. Fast jag har en känsla av att han kommer säga att han vill fortsätta sova när det väl gäller. Känner lite utav pressen att han kommer vilja ha sex också, vilket han ännu inte fått. Ja herregud nu har vi strulat ett par ggr också, Ajjabajja mig! Uff ska jag verkligen sexa med honom, är ju inte kär i honom och tänk om jag blir det?! Det vill jag absolut inte! Tänk om han dumpar mig sen?!

Älskar låten, dansen är vacker och hon har en vacker kropp, wow

Blir två klipp denna eftersom jag inte hann lägga in något förra veckan :/           =)

Beautiful


Inte så bra på att blogga, men det är roligt när det går

Piuff! stress stress stress! Jobbat som en dåre på skolan förra veckan, upp sex på morgonen hemma igen 10 på kvällen, laga mat och sedan däcka. Därför har jag ej hunnit blogga som jag önskat, det som är så roligt. Och denna vecka kommer att se likadan ut.
Den lilla tid jag haft över har jag spenderat på dansen (missade tyvärr sista poledance träningen =() och lite tid med min snälla vän som tar hand om mig så. Tackar för att han finns i mitt liv i ensamma Stockholm.
Magen bara växer och växer, folk skulle kunna tro jag var Gravid, but I ain't Virgin Mary! Blir bara väl omhändertagen, dvs han göder mig med mat =) gott gott. Men den växande magen kunde fått vänta till jullovet iaf :/, får helt enkelt inte äta ihjäl mig nu över jul.
Fick en tidig julklapp av min snälla vän, hihi så gulligt! En väckarklockslampa från Philpis. Man ställer in den så att den sakta lyser mer och mer som en soluppgång. ÄLSKAR den!

RSS 2.0