Det finns bra killar

Det finns bra killar...

Det finns bra killar

Kompis: Jag erkänner skickade ett sms
Jag: ok, det gör inget
Kompis: eller hur
Jag: precis


45 min senare
Kompis: fortfarande inget svar
Jag: mm :/
Kompis: Det måste finnas bra killar där ute
Jag: ja det bara måste finnas det
Kompis: vi måste tro på det
Jag: a

Jag tänker: Det finns bra killar det finns bra killar det finns bra killar det finns bra killar det finns bra killar det finns bra killar det finns bra killar det finns bra killar det finns bra killar det finns bra killar det finns bra killar det finns bra killar det finns bra killar



det finns bra killar det finns bra killar

det finns bra killar
tjejer... boys...

Jealousy

Svartsjuka är en dålig dålig sjukdom, aj aj aj, host host, feber, illamående.
Happ och mina kära vän då som jag absolut inte är kär i, inte heller förälskad i och kommer aldrig bli. Sov över hos honom igår till idag, tjata på han hela dagen att vi skulle åka in till stan. Tog hundra år innan vi åker in. Ok. Efter 20 min får han ett medd av sin tjejpolare där det står att hon är inne i stan, som han skulle träffa vid fem var det sagt från början. Så hon kommer och möter upp honom och jag köper det jag skulle. Sen ska dem gå iväg då. Dem frågar inte om jag vill följa med eller nånting. På morgonen undrade han om vi skulle kolla på film eller nåt på kvällen, och jag sa att han kunde komma till mig för min väninna kommer och hälsar på mig ett par dagar. Och hon kommer tidigt på morgonen. Så på vägen hem skickar jag ett medd, "ska du komma sen så vi kan hyra film på det gamla vanliga sättet. Tänkte laga ngn god mat också om du inte redan ätit?" Får ett svar tillbaka. "är på bio, måste göra lite jobb sen, kan inte. Hade varit jättetrevligt. Ringer sen. Puss" My assss att han gärna hade velat komma förbi, eller vaddå, det kanske han ville då. men inte tillräckligt gärna. OCH. Jag vill också gå på bio. Hon tjejen hans kompis var jättetrevlig.
Det här gör att jag inte vill bli ihop med någon, fast jag gärna vill. Shit ska man känna sig utanför när man inte ens är ihop? Vad är felet? Nej man kan inte umgås alla tre blir så komplicerat då... Grundskolfasoner, tjejers grundskolefasoner vanligtvis.
Waaaaaaaaaaaaaah! =(

suddas sakta ut

Hihi, jag tänker mindre och mindre på Mr Fantasy. Happ snart kommer det väl någon ny då. Är ju så tråkigt att inte ha någon att fantisera om.
Jag har mina grejer jag tänker på, studier, jobb, framtidsplaner, mina hobbies etc. Men jo jag vill också ha någon att tänka på och skicka gulliga sms till.
So cute

5 kg extra!!

Ok wohow där! Jag har gått upp 5kg sen jag flyttade till hufvudstaden. Hur är det möjligt?! :O
Pratade nyss med min snälla vän, och han sa att han tar på sig skulden för 2kg. Med all rätta tycker jag eftersom han alltid ska bjuda mig på mat, glass (Ben & Jerrys, vem kan motstå det?) och nu senast hade han med sig en massa choklad från flyget, big size förpackningar dessutom! Iaf jag ska hem till honom ikväll och vi ska käka mat, han är lite suuk, host host. Så jag ska trösta honom lite. Men jag sa att jag inte vill ha ngn glass because of the 5kg. Och vem ska köpa nya byxor till mig när jag inte får på mig mina? Han sa att jag borde ge min sexualitet till någon så att han kan köpa nya byxor till mig, haha jag dör! Det är ju det som är problemet, försöker ju hitta någon mr Right. Verkar ju omöjligt. Dessutom vill jag köpa mina byxor själv. Men det är mkt roligare att köpa kläder i sin strlk eller ännu roligare en strlk mindre =)
Size 0

Inspiration inspirerad av andra

Blev inspirerad av en annan tjejs blogg som hade börjat med veckans filmtrailer, så jag tänkte att det skulle passa bra med veckans poledanceinspiration på min sida =)

Så vackert


Måstesesommanoftaträffarfelkille


Dumpad innan man ens hunnit träffas!

Ok, min väninna och jag vi brukar bräcka varandra i den som blir dumpad fortast. JA vi blir altid dumpade. Men den här gången tror jag hon tar priset. Hon blev ju dumpad innan dem ens hade träffats! Haha, jag dör. Undrar vad som händer mig nästa gång...?
Fattar inte grejen, hon är en underbar tjej, alltid positiv för det mesta iaf, hon ser ut som the bomb, jättevacker, snygg och söt. Hon är smart och har dessutom en guardian angel som följer henne. Seriöst hon har det.
För ett par år sedan satt jag hemma hos en utav mina närmaste vänner och jag berätta om mina killproblem som vanligt, hon skulle pick me up så hon ringde för att fråga vart min väninna bodde. Jag börjar förklara halva vägen varpå hon plötsligt måste lägga på eftersom hon var tvungen att prata med en killbekant hon inte hade träffat på ett tag. Så vi lägger på. 10 min senare så knackar hon på dörren! Hallå hur är det möjligt???!!! Jag hade inte berättat vad min kompis hette i efternamn, inte heller vilken adress, vilket nummer eller vilken våning min väninna bodde på. Hur är det möjligt?
Spooky

Sms felskickat?

Hmmm, fick ett sms skickat till mig igår, som var ganska nasty, dirty eller whatever you want to call it. Jag svarade ej på det meddelandet då jag blev lite chockad. Satt dessutom och tog ett glas vin med min pappa och blev lite rädd att han skulle se det, så jag bara la ner mobilen i väskan igen. Efter ett tag fick jag ett nytt meddelande av samma person där det står "Oops sickade visst till fel person, hehe".

Saken är den att jag faktiskt inte tror att det var felskickat, men han vet att jag ibland är lite pryd av mig, så han blev nog nervös för att jag inte svarade. Jag är inte intresserad av honom heller och det vet han om och han säger att han själv inte är intresserad av mig heller, men jag tror inte han är helt ärlig... Han är verkligen gullig och rar och jag fick en present av honom härom dan. Visst var det gulligt av honom? men poängavdrag p.g.a. the dirty message. Jag menar det är ju inte som att vi utbyter saliv.

Somehow

Om någon ska gifta sig rikt...

Några utav mina väninnor säger att om någon ska gifta sig rikt så är det jag, dem menar på att deras tåg har gått. Men jag undrar om jag någonsin kommer att gifta mig över huvud taget. Det roliga är att min roomie säger samma sak om sig själv, om någon ska gifta sig rikt så borde det vara hon enligt statistiken. Men då undrar jag nu när min roomie och jag har tagit upp kontakten, hur det blir statistiskt sett. Finns det chans att vi båda kan gifta oss rikt?
Hahhaha, vore underbart i så fall. =)
Get married rich or die trying

When I feel, I feel at first sight


Kontrollbehov?

Min vän har en idé om att vi ska äta ute och kolla på film hos honom sen. Trevligt tycker jag =) Men jag pallar inte åka in till stan och äta där på någon favorit restaurang han har och sen åka till honom. Ska man äta i stan vill man ju klä upp sig vara lite fin etc. Då känns det lite väl dejtigt. Så ja film blir det hos honom, äta får vi klura ut när vi väl är hos honom. Skön avslappnad lördag. 

Men ja det blir fortfarande käk och film så det blir ju samma visa, bara det att då bestämmer jag delvis hur vi ska äta. Kontrollbehov? Var ute igår och mötte upp en tjej som är jättetrevlig hon var ute med sina vänner. Dem skulle vidare till Berns, men jag pallar ej gå dit, alltid smockat med folk och jag blir bara irriterad av trängseln. För fin för Berns helt enkelt. Dem åkte och dem kom tillbaka till ordinarie uteställe. Hahaha, Berns är jättebra när det inte är försent och inte så mycket folk och när man slipper stå i kö i hundra år. Man känner sig kränkt av att stå i den där kön. Som idioter står alla där. Känner du rätt person, så varsågod du är välkommen, känner du ej rätt person ja då får du stå ett tag till. Fascism. 

Iaf på vägen hem så träffade jag på min fantasivän, han var ju på det uteställe jag var på, men han gick ett par minuter innan mig. Det var utanför T-banan som jag träffade Mr Fantasi, vi sa hej. Sen blev det tunnelbanan hem och sa hejdå till Mr Fantasi och hans tjejkompisar. Ett par minuter efter kom dem ner och skulle ta samma tåg som mig =) Haha! Tjejerna gick av vid t-centralen han och jag är kvar på tåget, varpå vi börjar teasa varandra med läpparna. Nej vi kysstes inte, vi nudda inte varandras läppar. Tätt intill höll vi varandras jackor, så nära med våra anleten att man kunde känna varandras vibrationer, attraktion. Ville så gärna kyssa honom men fick inte. En hållplats efter skulle jag av, han fick en lätt blöt puss på munnen och ett smack på kinden. Sista biten hem tog jag en bild på mig själv i hatt som jag hade fått av honom, vilken han hade fått av någon annan. Bilden skickades till honom med ett godnatt. Fick jag något svar tillbaka? Nej. 




Attraction is bittersweet

Killar är katastrof och galna..

Helt sjukt!
Min sommarflirt som det aldrig varit mer än en sommarflirt, no sex, no nada, har tagit bort mig som vän på fb, But why? Skickade ett skämt sms till han för ett par dagar sen vilket han svarade på. Nu när jag skulle skriva till han på fb, så märkte jag att han hade tagit bort mig. Så jag ringer till han för att höra vad som hänt, han svarar och klickar mig i örat när han hör att det är jag, varpå han skickar ett sms där det står : Ring inte.
Hallå!? Vad har jag gjort liksom, svartsjuk ny flickvän eller gammal ny flickvän kanske som ligger till grund för detta? Would like to know what the fuzz's about. ?????????
Känner mig som ett stort: ??

wow


Fular jag mig ändå... eller?

Ouff! Vad har jag gjort!!?? Sov över hos min vän som är vän och kollega till min fantasivän, ja vad hände då? Självklart strulade vi, bara lite, men ändå. Shit jag ångrar mig. Man som aldrig ska ångra sig. Men jag är fasiken expert på att ångra mig saker och ting, Gör först, tänker sen, typiskt mig! Eller typiskt mig är tänker tänker tänker, gör det i vilket fall som helst och sen ångrar jag mig. Vilket är ju ännu dummare.  Jag vill ju bara att något spännande ska hända i mitt liv!

Ouff jag är ju nog lite förtjust i min fantasivän trots allt, vill inte, men är det får jag nog erkänna... :S Har jag förstört allt nu? Å andra sidan vad spelar det för roll? Mr fantasi är ju ändå inte intresserad...:/


Ps. alla killar jag skickade sms till svarade till slut, förutom en,  men han ringde istället... ;)

Bild på dem båda tillsammans... :S

Den där killen som jag fantiserar om käkar upp min hjärna, vet inte ens om jag är intresserad av han på riktigt, så typiskt! Är jag intresserad av honom eller tror jag att jag är intresserad av han för att han inte vill ha mig på riktigt? Jag skulle kunna ringa han nu och säga hej vill du knulla? Och han skulle säga javisst, ge mig 20 min så är jag hemma. Däremot om jag skulle fråga han något i stil med, hej ska vi ta en fika och snacka om ditten och datten, jag vill lära känna dig? Då skulle han absolut inte ha tid. Fasiken blir besviken... 

Skickade samma sms till 6 olika killar för att se vilka som svarade, en svarade, den ena sa nyss på fb att han inte hade fått något sms, var tvungen att checka det med honom. Men han är tydligen i tfn så han kan ej se än.. Jahapp. Han var villig iaf till det jag frågade honom om. Ska se vad jag nu kan hitta på för hyss..

Today my name is Icequeen


En vän till mig som jag börja misstänka är väldigt intresserad av mig känner ju min fantasivän, ja dem jobbar ihop och nu såg jag bild på dem tillsammans. Känns så konstigt som om jag fulade mig... men det gör jag ju inte!

Närmare målet

Var på 30-årskalas igår, rikitgt trevligt var det faktiskt. Blev dock väldigt trångt lite senare, så det blev en tidig hemgång.

Träffade en iranier där som var stilig, trevlig, flirtig och läkare dessutom. Vi satt och pratade en hel del faktiskt. Blev dock inget där mer än en flirt... Inget nummerbyte alltså.Kör no mercy nu för tiden, vilket innebär att jag tar reda på så fort som möjligt vad killen är ute efter. Så han var inte giftas typen och dessutom var han snål. Så där fick jag döda intresset med en gång. Visst jag blev besviken, men men. NEXT.

Future husband, where are you? ;)

Nine trailer


Sjysta outfits i 60-tals anda

En fredagkväll hemma första gången på 5 veckor. Starkt. Man kan ju inte förvänta sig att någon ska knacka på direkt, men men får spara på mina sökafuturehusbandkrafter till imorgon då jag ska på 30-års firande. Blir spännande, har dock inga förväntningar på att hitta mr husband imorgon iofs. Men kul ska det bli =) alltid kul att se vad folk har på sig och känna av folkets förväntansfulla vibbar.

 

Såg på Nine ikväll, musikal. Penelope Cruz, Nicole Kidman, Kate Hudson, Marion Cotillard m.fl. Fina brudar i sexiga outfits utöver det vanliga, alla förälskade i samma man för ovanlighetens skull, uhum :/   Skulle vara coolt att se den som riktig musikal. Najs.

Love


Pole dance

Det mest spännande som händer i mitt liv är min pole dance träning, det är sjukt grym träning och så roligt. Längtar verkligen hela veckan efter nästa träning. 

Man blir smidig, stark och på ngt vis känns det sexigt, även om man känner sig klumpig som en elefant i början så kommer det sensuella, sexiga efter bara ett par gånger. hahhaha det var min 4e gång på stången ikväll. LÄNTGAR LÄNGTAR till nästa vecka. 

Måste nog skaffa en att träna på hemma =) wow! efter nyår får det bli. kanske splittar med en utav mina roomies.

Jag kommer i alla fall kunna överraska min future husband =)

smakprov..


Sexigt

Min roomie har hyrt första säsongen av Desperate Housewifes, just have to love her! Gabriel Solis är ju min idol helt enkelt. Med Desp i bakgrunden 5 min innan vi ska gå, så blir man jäkligt pepp!
Nu ska vi gå till vår favoritträning, woohoo. Hanging upside down on a pole, yep poledance! ;) Eller polefitness, vad man nu vill kalla det för.
Killar blir ju som tokiga när man säger att man tränar det, hehe... Kanske ett steg närmare till att hitta min drömman?
säxi mamacita ;) ;)

Fint citat

‎"Man har ingen självklar användning av skönheten; inte heller finns det något tydligt kulturellt behov av den. Trots det skulle civilsationen inte kunna klara sig utan den".

-Sigmund Freud

Skönheten hjälper även att väcka kärleken till liv.



It's hard to believe that you are at home, by yourself When I just heard the voice Heard the voice of someone else


Otrohet

Något jag diskuterar då och då med mina vänner är just killars otrohet.
Killar är otrogna varelser, sure det finns tjejer som är otrogna men fasiken ingen kan väl påstå att tjejer är lika otrogna som män. Eller?
En slutsats som jag kom fram till och min roomie absolut höll med mig om är att man helt enkelt får acceptera att killar är otrogna, i alla fall om man vill ha ett livslångt förhållande. Kan du acceptera det och känna dig ok med det så lucky you, jag håller på att lära mig att det är ok. Accepterat det, ja. Tycka om det, not yet.
Ibland om man kommenterar det för killar/män/boys så får man en blick som säger ungefär: Vad är det för fel på dig? Shit jag blir rädd för dig. Samtidigt som dem vill kunna vara otrogna utan tjafs så blir dem stressade av att man FATTAR att det är så.
Antingen har dem varit otrogna eller så är dem otrogna eller så kommer dem vara det. Ge mig en kille som aldrig varit otrogen så ska jag luska i varför det varit så. Jag tror då att dem helt enkelt inte fått chansen.
Jag har då aldrig mött en av det motsatta könet som aldrig varit otrogen, och då menar jag det verkligen, antingen i mina relationer, mina vänners relationer, våra fäder, bröder och vänner. Det visar sig alltid vara så. Killar är OTROGNA av sig, det ligger i deras natur. Punkt.
För några helger sen åkte min roomie och jag taxi tillsammans med en kille som hon kände på något vis, vi hamnade i hans lägenhet vid Stora Essingen och käkade nattamat (hör inte hit). I vilket fall som helst hade vi denna diskussion med den här killen. Han hävdade att det inte var så, han menade på att män/killar visst kan vara trogna. Jag sa till honom, -kan du se mig i ögonen och vara uppriktig mot mig och säga att du aldrig har varit otrogen? Han sneglade bakåt i taxin och gav mig ett halvdant ja, -alla killar är inte otrogna. Jag sa till honom att
-jag tror inte en sekund på det du säger. Jag är 28 år jag har sett mycket mer än vad jag borde. Jag är inte född igår. Han tyckte nog jag lät bitter. NEJ NEJ NEJ, jag är inte bitter, inser bara fakta.
Så det jag gjorde var att fråga taxichaffören. - Du har säkert hört vår diskussion, du är ju lite äldre än oss och har levt länge nog, utan att behöva imponera på oss för att få min väninna eller mig i säng. Kan du bara erkänna och säga till killen bredvid dig att du har varit otrogen? Han blir lite generad sneglar på vägen och växeln och ger oss ett - Jag måste erkänna faktiskt att jag har varit otrogen. HAHA! vad var det jag sa! Några sekunder efter mumlar killen,(min roomies bekant) - fan också, jag har faktiskt också varit otrogen...
Rätt igen! HA!
Sweet love sweet love

Loveley


I Sthlm kommer du hitta någon...

Hmmm, bullshit!
  • Jag flyttade till Swe hufvudstad för att vara ego, ta hand om mig själv och förverkliga mina visioner.
Nej inte för att hitta någon att dela mitt med.
Men ja som den romantiker jag är så är det väl det jag önskar mest av allt. Find mr right!
Sköter det jag måste sköta, kontakter och studier, men där i bakhuvudet när jag sitter i soffan och gör det som måste göras, får jag lust att öppna upp min famn svepa om ngn i mina armar och slingra runt mina ben kring dennes torso och kanske känna hans mjuka fuktiga läppar som suktar efter mina.
Just i denna stund när jag sitter vid köksbordet på en stol och bloggar fantiserar jag om att en "mmm ouff please touch me" man smyger upp sig bakom mig och kysser mig bakom örat, så att jag kan falla bak med huvudet och möta hans iiiii underbara läppar. Men vem? Finns en kandidat att fantisera om, men han vill ha mig för lite för att jag ens kan uttala det högt för mig själv. -Hej Mr! Wanna have kids with me? =D, -Hej Lady! Don't want no kids, men yeay let's fuck. ;)
Ibland känns det verkligen som att det står knulla mig i pannan på mig, därför har jag nu inte haft sex på 4 månader. :/
I det här livet finns det nog ingen man för mig. Kommer nog vara utan barn och man i hela mitt liv.
Mina vänner säger att man ska slappna av (alltså dem som har någon tråkmåns som dem är ihop med), att det kommer när man minst anar det...
Jag anar inte, jag anar inte, anar inte nu, inte nu och inte nu, jag anar inte nu, fan också nu anade jag...
Tacka vet jag för Klara Zimmergren hon fattar galoppen. Kollade precis på en repris på svt1 sommarpratarna "om att hitta någon". Det var en dialog med Skådespelarna Rikard Wolff och Maria Lundqvist, komikern Klara Zimmergren, ekonomiprofessorn Micael Dahlén och musikern Tina Ahlin just om att hitta någon. (visas även sön 7/11 kl:09.35) Fantastiskt att det finns så många som ändå förstår hur tråkigt det är att vara singel även om det har sina guldstunder.
Nog för denna gång, need to be ego
-KÄRLEK!

RSS 2.0